Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.

KÖZREMŰKÖDŐINK


 

 

 

Kiss Katalin család- és szervezetfelállító

Sorselemző, tanácsadó, majd család- és rendszerállító, aki a több, mint 15 éves főkönyvelői, gazdasági vezetői karrierjét egy tollvonással mesélő kártyáira, majd a mágia lehetőségeit családfelállításra cserélte. Azóta is elkötelezetten dolgozik azért, hogy a hétköznapi embereknek és a kis- és középvállalkozásoknak és az azokban közreműködőknek is minden adott legyen ahhoz, hogy gyarapodhassanak szellemben, lélekben és anyagiakban. Rendszeresen együttműködik más kollégákkal és szakemberekkel,  elsősorban kineziológusokkal, szervezetfelállítóval, pedagógusokkal, pszichológusokkal, egészségnevelő szakemberekkel. 

2003 óta saját klientúrájában dolgozik, és a sorselemzés, családfelállítás mellett a transzperszonális felállítást és a primér terápiát is előszeretettel alkalmazza. A rendszerszemléletű pedagógia lelkes támogatója. Rendszeresen dolgozik gyermekekkel is a családfelállítói munkájában. 
2008-ban találkozott először a Hellinger féle Család- és rendszerállítás módszerével, azóta szenvedélyesen és alázattal dolgozik a szeretet rendjeivel, amellyel egy teljesen újfajta szemléletmódot alakított ki a kártyajóslásban és a hozzá kapcsolódó spirituális tanácsadásban is. A kis- és középvállalkozásoknak is tapasztalt tanácsadója, útmutatója.

2009 óta tanít sorselemzést, intuíciófejlesztést, elsőként Magyarországon oktatja és használja a cigánykártya, a Tarot és a családfelállítás összefüggéseit.
2016 óta a renszerpedagógiás ismereteit adja át az arra fogékonyaknak. Nagy hangsúlyt fektet a szimbólumok önismereti-önfejlesztő instrukcióinak átadására.

 

Kiss Katalin
család- és szervezetfelállító

Tel.: +36 30 209 4878   Ha nem tudom felvenni a telefont, és Ön számkijelzéssel hív, később visszahívom
Email:  shp.csaladallitas@gmail.com
Budapest, Kecskemét, Tata

 


 

 

 

Láncos Andrea
Jogvédelmi tanácsadó, jogszervíz


Eredeti  szakmám  tanár. 15 évesen vállaltam  első tanítványomat, majd egyetem mellett már negyedéves koromban tanítani kezdtem iskolában is. Mindig az volt az elsődleges számomra, hogyan tudom segíteni a tanítványaimat abban, hogy a saját útjukon előbbre jussanak. Idővel meg kellett tapasztalnom, hogy az oktatást irányítók számára nem ez a legfontosabb szempont. Az én felfogásom egyre távolabb került a központi elvárásoktól.

Úgy gondolom, mindenkinek jogos igénye, hogy a munkáját örömmel végezhesse. Különösen fontos ez olyan területeken, ahol emberekkel dolgozunk. Ez nagyon ösztönzően hatott rám.

Kerestem az életemben egy új irányt, ahol újra örömmel lehettem önmagam. Így találtunk egymásra, a jogvédelem és én. Az oktatásban eltöltött évek alatt sok család életébe nyerhettem bepillantást. Számtalan esetben láttam, hogyan kerültek krízishelyzetbe azért, mert nem kaptak megfelelő információt, segítséget, támogatást problémáik megoldásához.

Hiszem, hogy ha az emberek megkapják az egyenrangúság biztonságát a konfliktusaikban, akkor nyugodtabban és  tudatosabban, stabilabban és kiegyensúlyozottabban élhetik az életüket.

A személyes tanácsadás során feltárásra kerülnek a kritikus területek. Sokféle gond, nehézség nyomhatja rá a bélyegét a mindennapjainkra: lehet ez egy munkahelyi konfliktus, szerződéses vita, vagy akár a szociális ellátórendszerben felmerülő probléma. A beszélgetés során megvizsgáljuk a megoldási lehetőségeket, és minden esetben a családok szükségleteinek és lehetőségeinek megfelelő megoldásokat kínálok a hozzám forduló cégeknek, családoknak és magánszemélyeknek.  


Láncos Andrea
jogvédelmi tanácsadó

D.A.S. Jogvédelmi Zrt.
1082 Budapest, Futó utca 47-53., VI. emelet

Mobil:  06 20 951 6699
E-mail: lancos.andrea@gmail.com
Web: das.hu

 

 

Papné Gombai M. Zsuzsanna
kineziológus

 

Alapvégzettségem optometrista-kontaktológus. 1999-ben végeztem a HIETE Egészségügyi karán. Életem során mindig érdekeltek az új lehetőségek, így tanultam feng shuit, számmisztikát, asztrológiát. 2006-ban találkoztam a kineziológiával. Nagyon megtetszett a holisztikus szemlélete, mellyel test, lélek és szellem együttes segítése valósul meg.

2012-ben tettem kineziológus szakvizsgát az ETI-ben . A kineziológiai ágak közül a One Brain, Brain Gym, Stressz Release, Touch for Health, és ( szívem csücske ) Leap eszközeivel dolgozom. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés képzésén veszek részt. Önsegítő gyászcsoportok vezetését és szervezését a Napfogyatkozás Egyesület keretein belül Singer Magdolnától tanultam.

Minden problémánál eljön egy pont, amikor már nem boldogulunk egyedül, nem vagyunk képesek önerőből megbirkózni életünk stresszhelyzeteivel . Ilyenkor szükségünk van valakire, aki kibillent bennünket a tehetetlenség állapotából, és segít abban, hogy a megoldandó feladatainkat mi magunk képesek legyünk megoldani.

Néhány probléma, amin a kineziológia segíteni tud:
- önbizalomhiány, önértékelési zavar 
- tanulási nehézségek
- beilleszkedési nehézségek
- szorongás, stressz, félelmek, pánik
- testsúly problémák,
- allergia
- párkapcsolati problémák
- egyéb lehetőségekért érdeklődjön telefonon

Szeretettel várom személyes jelentkezését egyéni oldásra Nagykőrösön!


Papné Gombai M. Zsuzsanna
kineziológus
Nagykőrös
Bejelentkezés hétköznapokon 7- 9 óráig 
Tel.: 06 30 968 9304

 


 

"Az asztrológia nem ad magyarázatot az univerzum törvényeire, ahogy arra sem, hogy az univerzum miért létezik. Annyit tesz, egyszerűen fogalmazva, hogy megmutatja: Az univerzumnak van egy ritmusa és az ember része ennek a ritmusnak."
(Hiller 1960)

Varga Mónika Asztrológus

1966. augusztus 27-én születtem Budapesten. 1998 óta foglalkozom asztrológiával. Tanáraim, akiktől személyesen tanulhattam: Égető Szabó János, Takács Tibor, Griga Zsuzsanna, Tárnoki Gábor, Nádas Nándor és Babity Richárd
Egyéb tanulmányaim: Számmisztika, Szimbológia, Meditáció és koncentráció (Böde István), Tarot- és cigány kártya, Jobb-bal agyféltekés rajzolás, Kriston intim torna. Ezek mind-mind segítségemre vannak konzultációim során.

Sokan megállunk időnként, aztán elindulunk egy irányba. Hol tudatosan, hol tudattalanul. Aztán újra megállunk, mert érezzük, hogy talán más lett volna a helyes döntés. Ezek nagyon hasznos időszakok, meg akkor is, ha úgy érezzük, hogy megrekedtünk.

Szeretnek a segítségedre lenni, amennyiben nem sikerült elmélyedni és magadban választ találni, hogy hogyan tovább.

Varga Mónika

Bejelentkezés, időpont kérés
E-mail:     monica.varga777@hotmail.com
skype:      chaihong66
(24 órán belül egyeztetünk időpontot a megbeszélésre)


 


Itt tud a részünkre üzenetet hagyni, vagy telefonszáma megadásával visszahívást kérni:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot