Keresés a honlapon
A mobil ikonra kattintva a honlap mobil verziójához jut!


EGYÉNI KONZULTÁCIÓS családfelállítás
2012.10.14.

BUDAPESTEN, TATÁN vagy KECSKEMÉTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy shp.csaladallitas@gmail.com elérhetőségeken lehet.
CSALÁDÁLLÍTÁS BUDAPEST
2013.12.14.

Csoportos Családfelállítás Budapesten (XI. ker.), 2016. augusztus 13-án szombaton, 10 órától. Bejelentkezés: 06 30 209 4878 telefonszámon, vagy az shp.csaladallitas@gmail.com címen
A részvétel bejelentkezéshez kötött.
EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
2011.05.29.


Kiss Katalin családfelállító Kiss Katalin
családfelállító

1974-ben születtem, eredetileg műszaki tanárnak készültem. Mivel a rendszerváltás kerékbe törte gépipari karrierem a magyar acélipar hanyatlásával, egyéb lehetőség híján könyvelőként dolgoztam tovább. Közben megszületett a lányom, majd később a fiam is. 30 éves koromban leltárba vettem az addigi eredményeimet: egzisztencia, karrier, társasági élet kipipálva, mégsem éreztem azt, hogy bármit adtam volna ezzel bárkinek is, ami előrébb vihette volna az életben. Mindezek közben olyan dolgok történtek velem, ami önmagukban hihetetlennek tűntek. Végül az Isteni Gondviseléstől mindent megkaptam ahhoz, hogy a hivatásom a segítő szakmában teljesedhessen ki.

Több éves aktív jósi tapasztalattal a hátam mögött, ahogy a világ változik, az emberekben egyre több igény merült fel arra, hogy ne csak én mondjam meg a számukra, hogy mi várható a sorsukban, hanem segítségem járuljon ahhoz hozzá, hogy az életük jobbá tételére a lehető legtöbb tanácsot tudjam adni. Először a vendégek csak az élet általános dolgaiban kérték ki az iránymutatásomat, aztán egyre többen érdeklődtek a fejlődésük irányában is. Ekkor kezdtem el a közös munkát Szemerédi István tradícionális metafizikussal (2008) - vele jött az ötlet a tanácsadói munkában való komolyabb megmutatkozásra, melyben István egészen 2012-ben bekövetkezett haláláig támogatott. Később egy szemináriumon Sebesi Katalinnal találkoztam, és további munkáim során sorban az itt szereplő kollégákkal, akikkel azóta is együttműködve dolgozunk, hogy idővel minél több ember megtapasztalhassa a spirituális munka jótékony hatásait.

2009-től intuíciófejlesztést és kártyajóslást oktatok, valamint Hellinger féle család- és szervezetfelállítóként dolgozom. A családállítás módszerét szervesen alkalmazva személyiség- és sorselemzéssel, meditációs oldásokkal segítem a hozzánk fordulókat.Sebesi Katalin
Szervezetfejlesztő tréner, családfelállító

Szakmai pályafutásomat a külkereskedelemben kezdtem, ahol 10 éves munkásságom alatt a textilkereskedelem minden fázisával és problémájával találkoztam, beleértve a felmerülő problémák szervezési és emberi oldalát. A rendszerváltás után ilyen érdeklődésem indította el a professzionális szervezeti tanácsadó tevékenység felé, amit négy év alapozással az IMPAC amerikai központú hatékonyság- és termelékenységnövelő nemzetközi cégnél kezdtem.

Az amerikai módszer szerinti meglévő vezetői rendszerek elemzése és szűk keresztmetszetek feltárása, javaslatok azok elhárítására; vezetői tréningek előkészítése és levezetése közép- és nagyvállalatoknál a teljes vállalati menedzsment részére Magyarországon és Nagy-Britanniában tapasztalata kiegészítve a külkereskedelemi munka során szerzett ember- és különböző kultúrák ismeretével teszik lehetővé a jelenlegi értékesítési és vezetői készségfejlesztő programok gyakorlati és sokoldalú kidolgozását. Kelet-európai személyzetisként a kiválasztás és projekt-teamek összeállítása ad alapot a korszerű munkatárs-kiválasztási és csapatépítési programok kidolgozásához. 1998-óta igyekszik multinacionális és hazai tapasztalatát Magyarországon és a környező országokban hasznosítani, segítve a fejlődő hazai, és Magyarországra betelepült multinacionális cégek munkatársainak a sikeres menedzsment eszköztárának elsajátítását.

Munkánk során az általam alkalmazott technikák:
NLP,
Tranzakció Analízis,
MBO – proaktív vezetés Know-how;
MBTI – személyiségfejlesztés és csapatépítés
Lichtenberg Training értékesítés fejlesztés
Család- és rendszerfelállítás
Szeitz Ferenc
a Közigazgatási és igazságügyi Minisztériumban regisztrált közvetítő (mediátor)


Motto: " Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról,hogy megtanuljuk: hogyan táncoljunk az esőben." (C.Chaplin)

" Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad" (Hippokratész)


Mediatio latin kifejezés jelentése : közvetítés
A mediáció vagy közvetítői eljárás a XXI. század konfliktus kezelő megoldása. A felgyorsult világban sokszor keletkezik családi, párkapcsolati,(válási) vagy akár üzleti, gazdasági konfliktus amelyben fontos a gyors és békés megoldás megtalálása.Akkor van rá igazán igény ha az érintett feleknek a jövőben is hosszútávú érdeke az együttműködés.

Az eljárást vezető személy a mediátor - nem bíró, nem jogász, nem pszichológus. Ezeken a határterületeken képzettséget, tapasztalatot szerzett, - mediátori névjegyzékben regisztrált - pártatlan, de empatikus szakember, aki a konfliktusban érintett felek közötti tárgyalást, és a legjobb megegyezést segíti elő.Nem dönt, nem ítélkezik, hanem magát a folyamatot biztosítja. Munkáját a titoktartás keretei között végzi.

A mediációs (közvetítői) eljárás során a mediátor először is a felekkel külön-külön folytatott megbeszéléssel teret, és helyet biztosít az álláspontok kifejtésére. A probléma megismerése során feltárásra kerül, mi az ami mind a két félnek értéket jelent.Általában elmondható, hogy a kommunikáció hiánya önmagában minden más nélkül elegendő ahhoz, hogy egy konfliktust elmélyítsen ! A mediátor munkája során a szemben álló felek közötti indulatokat fékezi, a pozitív értékek felkutatásával a konstruktív párbeszéd kialakítására törekszik, valamint az ismeretein, szaktudásán, alapuló egyezségi javaslatot terjeszthet elő, melynek elfogadása a felek szabad akaratától függ.

Az előkészítő beszélgetések utáni mediációs ülésen mindegyik félnek -szabályozott keretek között - lehetősége van az álláspontja kifejtésére, a kommunikációra. A résztvevők összefoglalják, újra értelmezik álláspontjukat, megfogalmazzák valódi érdekeiket és szükségleteiket, megkeresik a közös pontokat és érdekeket. Az eljárás végén közösen olyan megállapodást fogalmazzanak meg, amely minden érintett fél számára a legnagyobb megelégedettséget nyújtja. Mind a két fél győztes-győztes lehet.

A hosszú távon is megfelelő megállapodás megfogalmazásához, a konfliktus teljes feloldásához .az előkészítő beszélgetések, és a mediációs ülés alkalmanként néhány órát vesz igénybe .
A helyzet megoldása nem a mediátor feladata. a döntés joga a felek kezében van. Az eljárás alatt semmi olyan nem történhet, amelyhez nem járulnak hozzá szabadon a résztvevők.Dr. Versényi Tibor
Szülész-nőgyógyász, akupunktőr, bioenergetikus szakorvos

Orvosi tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem. A diploma megszerzése után orvosi gyakorlatomat vidéken ill. a budapesti Nyírő Gyula kórházban szereztem. 10 éven keresztül a XIII. kerületi szakrendelő nőgyógyászati osztályán dolgoztam. 1991-től Százhalombattán működött szülészeti-nőgyógyászati magánrendelésem, illetve 2006. január óta a magánrendelésem Budapesten, a XI. kerület Edömér utca 6. III. emelet 2. szám alatt működik. Régóta érdekel és foglalkozom a különböző betegségek akupunktúrás kezelésével, jelentős eredményeket elérve ezen a területen is.

Számtalan esetben sikeres volt olyan betegségek gyógyítása is akupunktúrával, amit a hagyományos orvoslással, gyógyszerekkel nem sikerült meggyógyítani. 1997-ben vizsgát tettem akupunktúra és a kínai orvoslás tárgykörből is. Rendelőmben rendszeresen alkalmazom ezt a kezelési módot is.
Papné Gombai M. Zsuzsanna
Kineziológus

Alapvégzettségem optometrista-kontaktológus. 1999-ben végeztem a HIETE Egészségügyi karán. Életem során mindig érdekeltek az új lehetőségek, így tanultam feng shuit, számmisztikát, asztrológiát. 2006-ban találkoztam a kineziológiával. Nagyon megtetszett a holisztikus szemlélete, mellyel test, lélek és szellem együttes segítése valósul meg.

2012-ben tettem kineziológus szakvizsgát az ETI-ben . A kineziológiai ágak közül a One Brain, Brain Gym, Stressz Release, Touch for Health, és ( szívem csücske ) Leap eszközeivel dolgozom.

Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés képzésén veszek részt. Önsegítő gyászcsoportok vezetését és szervezését a Napfogyatkozás Egyesület keretein belül Singer Magdolnától tanultam.
Amennyiben megadja nevét és e-mail címét, hamarosan hasznos és INGYENES információkkal látjuk el Önt munkánkkal kapcsolatosan.

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:Itt bármelyikünknek hagyhat üzenetet, illetve szolgáltásainkat is kérheti.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet: